top of page

E-Giftcard (Digitaal)

€ 10

...

€ 10
€ 25
€ 50
€ 100
€ 150
€ 200
Ander bedrag

Op zoek naar het perfecte cadeau? Geef een cadeaubon van Drone Paul Beckers!

 
Laat de ontvanger zelf kiezen uit adembenemende dronefoto's voor op de fotoproducten en bepaal zelf het bedrag. Dit unieke en persoonlijke geschenk is ideaal voor elke gelegenheid
Verras je geliefden met een blijvende herinnering vanuit een uniek perspectief.

 
En als je advies nodig hebt voor de perfecte foto, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden hulp bij het kiezen van de mooiste foto's, maatadvies en zelfs een digitale proefdruk. Kom naar onze drukkerij en ervaar de materialen zelf. We staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw unieke foto product.

Daarnaast bieden wij flexibele betalingsmogelijkheden. 
Als de verkoop meer waard is dan de waarde van de bon, kunnen klanten de resterende kosten afrekenen via 
andere betaalmethoden. Het bedrag dat overblijft na een aankoop kan worden gebruikt voor toekomstige aankopen. Stel dat een klant een cadeaubon van € 100,– heeft en € 25,– uitgeeft, kan het resterende saldo van € 75,– in de toekomst worden gebruikt op onze website. De cadeaubon heeft geen einddatum, dus je kunt de bon gebruiken wanneer je maar wilt.

De ontvanger van de cadeaubon ontvangt een e-mail met als onderwerpregel: "Je hebt zojuist een cadeaubon gekregen van Kees de Vries" (met de relevante naam). 
Hun unieke cadeauboncode verschijnt in de e-mail. 
Zo maken we het geven en ontvangen van cadeaus nog gemakkelijker en persoonlijker.

**Je ontvangt GEEN luxe cadeaubon, maar een e-mail met een digitale kortingscode die je online bij jouw bestelling kan inleveren of in de drukkerij door jouw e-mail te laten zien.

bottom of page